Botox ránctalanítás

KLASSZIKUS BOTOX KEZELÉSEK / Botox treatment

Manapság nagyon sok hibát tudunk kezelni az arcon.

A híres filmcsillagok esetében igen fontos volt mindig is a fiatalos külső, ezért az első Botulinum toxin ránctalanító kezelés kérő páciensek közülük kerültek ki. Ezáltal lett e kezelés világhírű e kezelés.

Idővel nagyon sok más hölgy is rájött, hogy a megfelelő külső megjelenés elsődlegesen fontos, melyhez a Botox kezelés is hozzátartozik. (Idővel a férfiak is!)

Emiatt manapság a legnagyobb számban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a Botox kezelés. Melyek közül az alábbi 3 ránctalanító kezelés a leggyakoribb.

Az arcon lévő mimikai hibák, ráncok sok páciensnek jelentenek komoly gondot, (a haragos tekintettől például az emberek félnek, ellenszenves, a tükörben látható és a tényleges életkor közötti diszkrepancia depresszióhoz vezethet, főleg előadó művészeknél, vagy ahol a külső megjelenésnek jelentős a szerepe. Komoly gond lehet az állás megtartás szempontjából is az életkorra utaló eltérések.) mely miatt egyéb panaszok, főleg pszichés problémák is jelentkezhetnek. (munkahelyi, párkapcsolati, személyiségi zavarok stb.)  E panaszokat lehet pszichiátriai kezelésbe is venni, de legkézenfekvőbb a kiváltó okot kezelni, megszüntetni.

 

Klasszikus korjelző (haragos, homlok és szarkaláb) ráncok, redők kezelése: 

 

Homlok és haragos ránc

Haragos, Homlok és Szarkaláb ránc kezelés

Kisebb panaszok esetén kizárólag  Botox kezeléssel megoldhatóak a panaszok kezelése.

(Érdemes megtekinteni az összes Botox kezelés lehetőséget: https://www.plasztika.com/botox )

Előrébb haladott esetekben, súlyosabb tünetek esetén érdemes kiegészíteni a Botox kezelést Hyaluronos ránckezeléssel és ajakfeltöltéssel: http://www.plasztika.com/ajakfeltoltes-ajakvastagitas-ajakformalas

és/vagy  FTC bioszálas arcfeszítéssel: http://www.plasztika.com/ftc-bioszalas-arcfeszesites

 

Ha Önnek, vagy ismerősének hasonló gondjai vannak, hívjon ingyenes vizitért, hogy segíteni tudjuk:

+36 203 640 900

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria