IPL (Intense Pulsed Light)

IPL (Intense Pulsed Light)

Renew your skin with an IPL  (Intense Pulsed Light) Photofacial!

Skin renewal treatments for comfortable pigment and vessel clearance.

For many people, looking great is simple matter of skin renewal  treatments for pigment and vessel clearance to reveal clearer, more attractive skin. Intense Pulsed Light skin treatments using the photorejuvenation technology represents a beakthough in age-defying skin care. this technique treats skin non-invasively. IPL treatment address the effects of photoageing and sun damage with low risj of side and minimal recovery time.

 IPL Photo Facial uses precise amounts of visible light to effectively treat facial redness and improve sundamaged skin. The light energy is absorbed by the damaged tissue resulting in stimultation of the production of collagen. Through this stimultation of collagen the appearance of aging skin is softened, fine lines and wrinkles are improved, dark pigmentation and age spots fade, there is a reduction in pore size.

Régebben kizárólag az arcplasztika műtétének lehetősége merült az arc öregedési tüneteinek megjelenésekor, de a bőr kimetszése általában nem oldott meg minden gondot. Az Arcplasztika műtéte ugyanakkor igen jelentős megterhelést is jelent és többszöri ismételt alkalmazása által „füligérő” mosolyt torz arcot eredményez.


A rohanó világunkban ugyanakkor egyre kevesebben tehetik meg azt is, hogy sok időre elvonuljanak a világtól. Nem véletlen, hogy az arcplasztika műtétének indikációja idős korra tolódott ki. Az arcon jelentkező zavaró tünetek jelentkezésekor szükségessé válik annak fiatalítása. Több fajta kezelés tudunk javasolni az arc szépítéséhez, fiatalításához a Botox kezeléssel például csökkenthetjük a ráncoltságot, IPL-es kezeléssel fiatalítani tudjuk a bőrt.


Régóta ismert a fény gyógyító hatása, ugyanakkor az is ismert. Az IPL berendezés lényege, hogy az erős villanófényt állít elő, amelynek megfelelő szűrő állja útját, úgy, hogy csak azon fénytartomány fejthesse ki hatását, mely hasznos a bőr megújulása szempontjából. Régebben lézerberendezéseket alkalmaztak, ahol csak egy bizonyos hullám hosszúságú fénytartományt hoztak létre, de az IPL-es villanófény berendezés alkalmasabbnak bizonyult a kezelésekhez.


A kezelés egyszerű, viszonylag rövid ideig tart, és a kezelést követően nem kell elvonulni hetekig a nyilvánosságtól. Akár ebédszünetben is elvégezhető az IPL-es kezelés, melyet követően közösségbe azonnal vissza lehet térni. A kezelést kúra szerűen érdemes folytatni.


Kérjük hívja asszisztenseinket az alábbi telefonszámon, vagy jelentkezzen e-mailen ingyenes vizitre, amennyiben segítségére lehetünk

0036 212 006; 0036 224 0427

[email protected]

Ask the Doctor
Our patients says
Before After Photos