IPL-es arcrejuvenáció

 

Régebben kizárólag az arcplasztika műtétének lehetősége merült az arc öregedési tüneteinek megjelenésekor, de a bőr kimetszése általában nem oldott meg minden gondot. Az Arcplasztika műtéte ugyanakkor igen jelentős megterhelést is jelent és többszöri ismételt alkalmazása által „füligérő” mosolyt torz arcot eredményez.


A rohanó világunkban ugyanakkor egyre kevesebben tehetik meg azt is, hogy sok időre elvonuljanak a világtól. 

Nem véletlen, hogy az arcplasztika műtétének indikációja idős korra tolódott ki. Az arcon jelentkező zavaró tünetek jelentkezésekor szükségessé válik annak fiatalítása. 

Több fajta kezelés tudunk javasolni az arc szépítéséhez, fiatalításához a Botox kezeléssel például csökkenthetjük a ráncoltságot, IPL-es kezeléssel fiatalítani tudjuk a bőrt.


Régóta ismert a fény gyógyító hatása, ugyanakkor az is ismert. Az IPL berendezés lényege, hogy az erős villanófényt állít elő, amelynek megfelelő szűrő állja útját, úgy, hogy csak azon fénytartomány fejthesse ki hatását, mely hasznos a bőr megújulása szempontjából. Régebben lézerberendezéseket alkalmaztak, ahol csak egy bizonyos hullám hosszúságú fénytartományt hoztak létre, de az IPL-es villanófény berendezés alkalmasabbnak bizonyult a kezelésekhez.


A kezelés egyszerű, viszonylag rövid ideig tart, és a kezelést követően nem kell elvonulni hetekig a nyilvánosságtól. Akár ebédszünetben is elvégezhető az IPL-es kezelés, melyet követően közösségbe azonnal vissza lehet térni. A kezelést kúra szerűen érdemes folytatni.


Kérjük hívja asszisztenseinket az alábbi telefonszámon, vagy jelentkezzen e-mailen ingyenes vizitre, hogy segítségére lehessünk

+36 203 640 900

[email protected]

Ingyenes visszahívás / Időpont kérése
Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria