Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés / Lip Enlargemente

Az ajak az arc legfeltűnöbb része, mely igen fontos az esztétikum szempontjából, így a szociálisi együttélés szempontjából jelentős a szerepe. Nem véletlenül például, hogy ősidők óta kozmetikai eszközökkel alkalmaztak kiemelésére. 

A Hyarunos feltöltő anyaggal éppen olyan jól lehet korrigálni az ajkak volumencsökkenését, ahogy az arc más volumentpótlást igányló elváltozását is.

Az injekciós ajakfeltöltés segítségével nagyon precízen tudjuk az ajkakat formálni:

Vastagítani, szélesíteni, ajak és széli ráncokat mérsékelni, formai eltéréseket, aszimmetriai hibákat eltüntetni.

Javasoljuk tekintsék meg az alábbi videofelvételünket, melyből igen sok fontos információt kaphat és már több, mint 22 400 személy megnézett a YouTube fájl megosztón:

ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés video

Ajakfeltöltés előtti és utáni kép

ajakfeltöltés, ajakvastagítás

Az ajakfeltöltés, ajakvastagítás lehetséges indikációi

Az életkor előre haladásával az ajkak kötőszöveti elemei sorvadnak, ezért az ajkak egyre vékonyabbá válnak, emiatt pedig ráncot is megjelennek.

Az ajkak az arc esztétikai megjelenése szempontjából kiemelt jelentőségű.

A vékony ajak nem csak öregedési tünet lehet, de a közfelfogás szerint az erőszakosság jele is.

Az ajakszélen megjelenő ráncok nem csak öregedési jelként előnytelen, de például a rúzs is szétfut rajta.

Van aki veleszületetten vékony ajkakkal rendelkezik, esetükben különösen korán jelentkeznek az öregedési tünetek.

Az ajkak teltsége "szexisebb" külsőt is jelent, ami szintén nem elhanyagolandó szempont.

Éppen ezért az egyik leggyakoribb esztétikai beavatkozás az ajakfeltöltés, mellyel leghamarabb tudunk segíteni a zavaró tünetek megjelenésekor.

 

Érzéstelenítés:

A beavatkozásra lidocainos spray-vel, vagy kenőccsel történt érzéstelenítést követően kerül sor, így lényegében fájdalommentes és mindössze néhány perces maga a beavatkozás.

 

Injektábilis implantátum anyaga

A feltöltéshez leggyakrabban hyaluronos feltöltő anyagokat használunk, mivel ez "testbarát" hatóanyagnak számít, ugyanis az emberi test saját kötőszöveti elemei is tartalmaznak hyaluront.

Nagyon sok egyéb feltöltő anyagot reklámoznak, azonban más szintetikus (fel nem szívódó) hatóanyagok esetében előbb utóbb felléphetnek problémák, mert a szervezet az idegen anyag ellen reakcióba lép.

Más hatóanyagoknál pedig sokszor az a gond, hogy túl durva a beavatkozás jellege az arc igen fínom változásra is reagáló jellegéhez képest, mely miatt későbbiekben durva hegek torzulások keletkezhetnek.

Utóbbi miatt nem ajánljuk a saját zsír feltöltése sem fínom esztétikai problémák korrekciójára.

A saját zsír feltöltését intézetünk több, mint 20 éve végzi, azonban csak olyan területeken, ahol jelentős mennyiségű feltöltést kell végezni és lehetőség szerint megfelelő zsírpárna fedi az érintett területet.

Hyaluronos feltöltésselugyanakkor igen látványos eredményeket lehet elérni. Ezen beavatkozás népszerűsítésében is jelentős szerepet játszottak a fimszínésznők:

 

"Karikás" szem szem alatti mélyedéseinek feltöltése:

 

Nasolabialis (mosoly ránc) és ajak feltöltés: 

 

Ajakfeltöltés:

ajakfeltöltés, ajakvastagítás

 

 

 

 

 

 

Hívja most intézetünket ingyenes vizitért, hogy segíteni tudjuk : +36 203 640 900

 

A Hyarunos feltöltő anyaggal éppen olyan jól lehet korrigálni az ajkak volumencsökkenését, ahogy az arc más volumentpótlást igányló elváltozását is.

A Hyaluronos feltöltő anagok igen jól beválnak, ezért ezeket javasoljuk elsődlegesen az Ajakfeltöltéshez amit leggyakrabban kiegészítünk Ráncfeltöltéssel is

A ráncokért leggyakrabban két tényező felelős. A mimikai izmok rendszeres gyűrő hatása, (ezt elsőglegesen Btx kezeléssel lehet korrigálni.

valamint az arc saját kötőszövet állományának sorvadása, volumencsökkenése. Ezt tudjuk a Hyarunos ránc és volumen feltöltéssel korrigálni. Lásd ábránkon a leggyakoribb alkalmazásokat.

Amennyiben nagyobb gondról van szó, akkor pedig legelőször az FTC Bioszálas Arcplasztika jön szóba. https://www.plasztika.com/ftc-bioszalas-arcfeszesites

Amennyiben az arcbőr felszínének a kezelése szükséges, akkor pedig a saját Őssejtet is tartalmazó saját szérum kezelés (másnéven Vámpír, vagy Drakula terápia), mellyel érdemes mindig kiegészíteni a Bioszálas Arcplasztikát.

lásd bővebben: http://www.plasztika.com/drakula-terapia

Hívja most intézetünket ingyenes vizitért, hogy segíteni tudjuk : +36 203 640 900

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria