Botox precíziós kezelés

Mi az Ivanics doktor által alkalmazott Precíziós Botox kezelés lényege?

A Botox arckezelésnél igen fontos, hogy csak azok az izmok kerüljenek blokkolásra, amelyek a ráncokért és egyéb előnytelen tünetért felelősek.

Igen nagy probléma ugyanis az ugyanis, amikor a dúrva Botox kezelések után "lárva arc" tünet jelentkezik. Azért, mert túl nagy területen, túl sok izmot blokkoltak, feleslegesen.

A precíziós Botox kezeléssel ezt lehet kivédeni. Így jóval természetesebb a páciens arca a kezelés után. Miközben a zavaró ráncok, tünetek eltünnek, de megmarad a mimika.

Ezért elsőként a filmszínészeknél kezdték alkalmazni e módszert, manapság azonban minden páciens esetében ez az igényként joggal felmerül.

A kezeléshez a mimikai izmok elhelyezkedésének és funkciójának alapos ismeretére van szükség, valamint jelentős gyakorlatra e speciális Botox kezelés területén. 

Csak így lehet elérni, hogy csak azon izmok kerüljenek "precíziósan" blokkolásra, amely az adott kezeléshez feltétlenül szükséges.

Ezáltal megmaradhatnak a mimikai mozgások, mely a társadalmi együtéléshez (és persze a színészek munkájához is) elengedhetetlenül fontosak.

 

 

Intézetünkben a Botox Országos Centrumban több, mint 20 éve ezzel a módszerrel végezzük a kezeléseket a páciensek megelégedésére.

Javasoljuk, hogy Ön is próbálja ki e kezelési módszer előnyeit!

Ha Önnek vagy ismerősének hasonló gondja van, hívja most recepciónkat ingyenes vizitért, hogy segíteni tudjunk:

+36 203 640 900

 

 

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria