Arc csiszolás

Gyémántfejes arc csiszolás

Az arc bőre idővel elöregedik. Ráncossá, foltossá, petyhüdté válik a külső behatások, illetve a szervezet belső folyamainak következtében.

A túlzott napozás, szoláriumozás közismerten öregíti a bőrt. Azonban a túlzott mennyiségű, veszélyes erős vegyi anyagokat tartalmazó kozmetikai szerek, vagy akár a szmog is öregítheti a bőrt. A túlzott fogyás, fogyókúrák, betegségek következtében, olyan a bőr szerkezetében lévő anyagváltozások jövetnek létre melyek károsan befolyásolják annak állagát. Az öregedési folyamatok, és a gravitáció tovább rontja mindezek összhatását.

A több okú, irányú probléma megoldására több módszer is kidolgoztak. A Botox kezelés a mimikai ráncok ráncképző hatását csökkenti, a feltöltésekkel a pusztuló kötőszöveti állományt pótoljuk, az IPL kezeléssel a mélyebb rétegek fiatalítását végezzük, a Soft Lift az arcbőr lógását korrigálja.

Az arccsiszolással a bőr felszíni rétegét újítjuk meg. Elsődlegesen az apró felszíni ráncok, pigment zavarok, bőrhibák kezelésére alkalmas.

A kezelés alapelve igen egyszerű. A felszíni megöregedett bőréteg eltávolításával a bőrmegújító folyamatot serkentjük. Ugyanis a bőr  folyamatos megújúlásban van. A felszíni rétegek idővel leválnak és újabb réteg kelettkezik alatta. Idővel azonban e folyamat lelassul az öregedés jeleként. 

A gyémántfejes dermabrazióval (arcsiszolással) e folyamatot gyorsíthatjuk vissza a fiatalkori szintre. Ezáltal a bőrfelszín fiatalosabbá, feszesebbé válik és elhalványúlnak a bőrfelszínen lévő tünetek is. A kezelést kúra szerűen érdemes folytatni, de lehet megfelelő időközönként is alkalmazni.

Ha Önnek, vagy ismerősének hasonló problémája van hívjon, hogy segíteni tudjunk: +36 203 640 900

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria