FTC Bioszálas arcplasztika

Az FTC (Fine Thread Contouring) bioszálas arcfelvarrás során az Ön arcbőre alá műtét nélkül, injekciós módszerrel helyezzük be az arc és a nyak bőrének feszességét eredményező, biofonalakat.


A gyógykezeléssel az Ön arcbőre feszesebbé, megjelenése vonzóbbá és fiatalosabbá válik, és elkerülhető az arcplasztika műtéte


Az arc öregedésével igen sok zavaró, pszichés panaszokat okozó elváltozás jön létre. (Az arc- nyak bőrének megereszkedése, feszességének csökkenése, zavaró ráncok, behúzódások.) Régebben e panaszok egyedüli megoldásaként a hagyományos arcplasztika jött szóba, azonban az elmúlt 10 évben egyre több olyan minimál invazív beavatkozást alkalmazhatunk, mellyel e panaszok jelentős része megszüntethetők. A btx kezelés vagy a ráncfeltöltés már ezek közül közismert.

Az FTC bioszálas arcfelvarrás (Angol szakirodalomban JBP V Lift elnevezés is használatos) e módszerek mellett olyan eseteknél elsősorban alkalmazzuk, ahol az arc és a nyak bőrének feszességét kell fokozzuk.

Az FTC Bioszálas arcfelvarrás alkalmazási területei arcon nyakon

A kezelést érdeems kiegészíteni a bőfelszín megújítását eredményező saját őssejtes szérum (Drakula és Vámpír therápiának is nevezett) kezeléssel. Lásd: www.plasztika.com/drakula-terapia

 


 

   

  

 
 Kattintson a képre a nagyításhoz  


Az FTC Bioszálas módszerrel hosszú hatású felszívódó (tehát biológiailag természetes úton degradálódó) fonalat juttatunk a bőre alá, mert ezek adnak megfelelő hatást. Az Ön arcát feszesebbé teszik, kontúrjavítást eredményeznek, a kollagén termelést fokozzák, mely által volumennövekedés is létrejön. Az arcfiatalítás hatása 2 évig is tarthat.

Hívja most intézetünket ingyenes vizitért: +36 203 640 900


A kezelést más testtájain is tudjuk alkalmazni, ezek közül érdemes megemlíteni a felkar, combbelső terület bőrének a kezelését, melyre eddig egyedül a jelentős hegekkel járó felkar-, és combplasztika műtéti lehetősége volt.


A kezelést ambulánsan végezzük, így beavatkozást követően Ön szép, feszes bőrrel otthonába távozhat.


A kezelés után erős fizikai terheléstől, arc,nyak (beavatkozásban érintett) terület kímélését kérjük 1 hétig.

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria