Botox Műtétek után

Műtéti eredmények javítása Botox kezelésekkel

 

21. Arc esztétikai műtétek eredményeinek fokozása

  Igen gyakran előfordulhat, hogy a páciens nincs eléggé megelégedve, vagy egyszerűen fokozni szeretné a műtéttel elért eredményt. Ilyenkor kézenfekvő lehetőség a Botulinum toxin kezelés, mellyel a műtéti eredményt lehet fokoznii, vagy egyszerűen tovább szépíteni.

  A sikeres műtétek után általános tünet, hogy a páciens felteszi a kérdést: Mit lehetne még tenni, hogy mégjobban nézzen ki?

  Az első lehetőség ekkor is a Botox kezelés javasolni!

 

22. Plasztikai sebészeti kezelés Botulinum toxinos „premedikációja”

  Sokszor észleljük azt, hogy a beadott injektábilis implantátum elmozdul a beadás helyéről, ennek oka a túl erős mimikai izomfunkció. Főleg a haragos ráncba adott feltöltő anyagot fenyegeti e gond, mivel az ezt okozó corrugator izom igen erős.

  Amennyiben módunkban áll Botox terápiával ezt az izmot meggyöngíteni, akkor ezzel megelőzhetjük e problémát.

 A corrugator izom meggyöngítését követően már bátran beadhatjuk a Hyarunos feltöltő anyagot, az nem fog elmozdulni.

 

23. Korábbi, más intézetben végzett Botox kezelések korrekciója

  Miután egyre több orvos végez Botulinum toxinos kezelést, akár megfelelő tapasztalat nélkül is, ezért egyre több panaszos páciens jelentkezik intézetünknél korrekciót kérve.

  A nem megfelelő kezelés eredményeként aszimmetriás, vagy „Mefisto” tünetet észlelünk intézetünkben, de sajnos néha olyan tüneteket is, mely a túlzott, vagy rossz helyre beadott hatóanyag következménye.

  Például, hogy a páciens alig, vagy egyáltalán nem tudja kinyitni a szemét. (Ez utóbbi tünet is elmúlik idővel szerencsére, de addig elég feltűnő tünet.)

Rosszhelyre alkalmazott Botulinum toxin, átmeneti szemnyitási elégtelenséget okozott

 

  A legtöbb esetben szerencsére mód van újabb Botulinum toxin kezeléssel korrigálni intézetünkben e zavaró tüneteket.

szemöldök emelő izom aszimmetriája

 

Szemöldök emelő izom  aszimmetriájának korrigálása

 

24. Átmeneti bénulásokhoz segítség

  Arcműtétek után az egyik legkellemetlenebb tünet, egyes izom működésének megszűnése, elsősorban idegsérülés miatt. Az idegi sérülések gyógyulás akár évekbe is telik, és a regeneráció révén a beidegződés helyreállhat.

  Ezen időleges, vagy végleges zavaró tünetek esetében is igen jelentős segítség lehet a Botulinum toxin kezelés. Amíg a sérült ideg és az által az izmok funkciója helyreáll, addig (az aszimmetria elkerülése érdekében) az ellenoldali izmok működésének fékezésével, lehet redukálni az aszimmetriát

 

25. Egyéb tünetek korrekciója (pl. korábbi sérülések mimikai következményeinek korrekciója.)

  Az összes fent felsorolt esetben igen fontos, hogy a kezelés pontos és célirányos legyen, ehhez pedig az Ivanics-féle Precíziós Botox Terápia ismerete szükséges.

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria