Gyakoribb témák

Mi az Ivanics doktor által alkalmazott Precíziós Botox kezelés lényege?

A Botox arckezelésnél igen fontos, hogy csak azok az izmok kerüljenek blokkolásra, amelyek a ráncokért és egyéb előnytelen tünetért felelősek.

Igen nagy probléma ugyanis az ugyanis, amikor a dúrva Botox kezelések után "lárva arc" tünet jelentkezik. Azért, mert túl nagy területen, túl sok izmot blokkoltak, feleslegesen.

A precíziós Botox kezeléssel ezt lehet kivédeni. Így jóval természetesebb a páciens arca a kezelés után. Miközben a zavaró ráncok, tünetek eltünnek, de megmarad a mimika.

Ezért elsőként a filmszínészeknél kezdték alkalmazni e módszert, manapság azonban minden páciens esetében ez az igényként joggal felmerül.

A kezeléshez a mimikai izmok elhelyezkedésének és funkciójának alapos ismeretére van szükség, valamint jelentős gyakorlatra e speciális Botox kezelés területén. 

Csak így lehet elérni, hogy csak azon izmok kerüljenek "precíziósan" blokkolásra, amely az adott kezeléshez feltétlenül szükséges.

Ezáltal megmaradhatnak a mimikai mozgások, mely a társadalmi együtéléshez (és persze a színészek munkájához is) elengedhetetlenül fontosak.

 

 

Intézetünkben a Botox Országos Centrumban több, mint 20 éve ezzel a módszerrel végezzük a kezeléseket a páciensek megelégedésére.

Javasoljuk, hogy Ön is próbálja ki e kezelési módszer előnyeit!

Hívja most recepciónkat ingyenes vizitért: +36 203 640 900

 

Speciális Botox kezelések

A weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat a Botox kezelésekről. Érdemes néhány speciális kezelést kiemelni.

A klasszikus Botox kezelések mellett intézetünk igen régóta foglalkozik a Migrénes panaszok kezelésével. A kezelést követően kb 1 héttel érzékelhető a migrénes panaszok megszűnése, csökkenése. Aki migrénes panaszokkal küszködött korábban, az tudja, hogy mekkora segítség ez.

Hasonlóan nagy segítsék a Hyperhydrosis, a Kórós izzadás esetén a Botox kezelés. Ez esetben ráadásul sokkal hosszabb ideig hatásos a kezelés.

TIC az arcizom kóros rángása is sok ember számára igen zavaró probléma. Botox kezeléssel ezen is lehet segíteni.

További speciális Botox kezelésről az alábbi webolalrészletünkben olvashat: 

http://www.plasztika.com/botox-kezeles-ranckezeles-fiatalitas

hívja a a Professio Magánklinika recepcióját:

mobil: 06 20 3640 900

 

 

A Botox kezelésnél toxint alkalmaznak, mennyire biztonságos emiatt a kezelés?

Botox kezelést 30 éve végeznek a világon. Intézetünknek több mint 20 éves gyakorlata van.

  A kezelő orvosaink igen komoly gyakorlati felkészültsége és szakmai tudása által az eltelt igen hosszú időszakban nem fordult elő komolyabb probléma intézetünkben.

  Mivel a kezelés magyarországi elterjesztésében intézetvezetőnknek kiemelkedő szerepe volt, ezért kiterjedt praxissal és hírnévvel rendelkezik intézetünk, így országos intézetként funkcionálunk.

   Ennek révén a legproblémásabb esetekkel is találkozunk, akik hozzánk fordulnak panaszaikkal. Sajnos van olyan intézmény, ahol nem kellő szakmai tapasztalattal rendelkező, nem plasztikai sebész orvos végzi a beavatkozásokat. Való igaz, hogy amennyiben nem rendelkezik megfelelő szaktudással a kezelő orvos, akkor igen kellemetlen tünetek jöhetnek létre. Ez gyakorlatilag az orvostudomány minden ágára általánosságban igaz. Ennek megfelelően igen fontos a kellő szakértelemmel rendelkező orvos megválasztása. Ennek érdekében érdemes megfelelően utána nézni a szakorvos referenciáinak.
 

 

Elvégezhető-e a szemhéjplasztikai ambuláns beavatkozással?

  Igen. Intézetünkben 20 éve ilyen módon végezzük a szemhéjplasztikát.

 Helyi érzéstelenítésben szoktuk végezni, úgy, hogy az aneszteziólógus kábító jellegű kiegészítő gyógyszereket ad közben a páciensnek. Ezért a páciensek igen jól érzik magukat, és nem éreznek fájdalmat.

 A beavatkozás végeztével még néhány óráig megfigyelés alatt tartjuk a páciesneket, majd ezt követően otthonkba térhetnek felügyelettel.

 

hívja a a Professio Magánklinika recepcióját:

mobil: 06 20 3640 900

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria