Ráncfeltöltés

RÁNCFELTÖLTÉS ÉS VOLUMENTPÓTLÁS 

Az arc több területén lévő elváltozás is eredményesen kezelhető feltöltéssel.

A feltöltéssel pótoljuk a hiányzó kötöszöveti részeket.

Legfontosabb a megfelelő feltöltő anyag kiválasztása. A fínomabb eltérések korrekciójára a Hyarunos készítmények a megfelelőek. Olyanok, melynek a lebomlási ideje viszonylag hosszú.

A hosszú hatásó Hyaluronos feltöltő anagok igen jól beválnak, ezért ezeket javasoljuk elsődlegesen, melyet használhatunk ráncok feltöltésére, de volumen pótlásra, így ajak volumenének korrekciójára is.

A ráncokért leggyakrabban két tényező felelős. A mimikai izmok rendszeres gyűrő hatása, (ezt elsőglegesen Btx kezeléssel lehet korrigálni)

valamint az arc saját kötőszövet állományának sorvadása, volumencsökkenése. Ezt tudjuk a Hyarunos ránc és volumen feltöltéssel korrigálni. Lásd ábránkon a leggyakoribb alkalmazásokat.

Amennyiben nagyobb gondról van szó, akkor pedig legelőször az FTC Bioszálas Arcplasztika jön szóba. https://www.plasztika.com/ftc-bioszalas-arcfeszesites

Amennyiben az arcbőr felszínének a kezelése szükséges, akkor pedig a saját Őssejtet is tartalmazó saját szérum kezelés (másnéven Vámpír, vagy Drakula terápia), mellyel érdemes mindig kiegészíteni a Bioszálas Arcplasztikát.

lásd bővebben: http://www.plasztika.com/drakula-terapia

 

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria