Zsírleszívás&Feltöltés

Zsírleszívás & Feltöltés / Liposuction & Lipotransplantation

Zsírleszívás módszerével elsődleges célunk a testalkat hibáinak formálása.

Ugyanis az ideálisnak tartott testformától igen sok páciensnek eltérő a tesformája. Amikor jelentős eltérést lehet észlelni az általában pszischés panaszokkal is jár, mert a társadalmi megítélés igen kritikus tud lenni.

Voltak korzsakok, amikor kimondottan előnyösnak számított a testsúlyfelesleg a szaporodási igény elsődlegessége okán, manapság azonban fordított trend urakodik a köztudatban és ezért a zavaró súlyfeleleggel való megbírkózás komoly kihívást jelent sokak számára.

A Zsírleszívás módszerés elsődlegesen akkor érdemes alkalmazni, akinél néhány régióban van makacs fogyókúrával nem kezelhető súlyfeleslege.

(A fogyókúrák azért hatástalanok ez esetben, mert a zsírsejtek nem pusztulnak el általa, csak a pácienssel együtt éheznek és ezért azonnal képesek visszaalakulni.)

A Zsírleszívással eltávolítjuk az adott régió felejsleges zsírsejtjeit, ezért e módszer egyértelműen hatásos tud lenni, a fogyókúrás módszerekkel ellentétben.

 

A zsírleszívást ambulans műtéttel lehet elvégezni (a páciens még aznap otthonába távozhat)  a jelzett régiókból (akár egyszerre több régióból is), aneszteziológus közreműködésével.

A műtét után tompa fájdalomra, duzzanatra, bevérzésekre lehet számítani a műtött területeken.

A műtétet követően rugalmas fehérneműt helyezünk fel és a terület masszírozása. javasolt. A műtét után duzzanat megszűntével pedig látványos eredmény észlelhető.

 

Hivja ingyenes vizitért most: +36 203 640 900

 

 

 

 

 

 

 

 

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria