Hírek: Műtő és rendelői kapacitás felajánlása az állami eü-ből kiszorulóknak

Privát műtő, rendelő bérlési lehetőség, magánorvosoknak www.plasztika.com +36 203 640 900!

A legújabb eü-i intézkedékdések miatt lehetetlenné válik azon privát orvosok működése, akik állami eü-i intézetekben béreletek műtőt, rendelési lehetőséget.

A Professió Magánklinika felajánlja műtő és rendelő kapacitását ezen állami egészségüyből kiszorúló privát orvosoknak.

www.plasztika.com

+36 203 640 900

Mi a precíziós Botox kezelés lényege?

A Botox arckezelésnél igen fontos, hogy csak azok az izmok legyenek blokkolva, amelyek a ráncokért és egyéb előnytelen tünetért felelősek.

Igen nagy probléma ugyanis az, amikor a Botox kezelések után "lárva arc" tünet jelentkezik, amiatt, hogy túl nagy területen, túl sok izmot blokkoltak.

A precíziós Botox kezeléssel ezt lehet kivédeni. Így jóval természetesebb a páciens arca a kezelés után. 

A zavaró ráncok, tünetek eltünnek, de megmarad a mimika.

Ezért elsőként a filmszínészeknél kezdték alkalmazni e módszert, manapság azonban minden páciens esetében ez igényként felmerül.

A kezeléshez a mimikai izmok elhelyezkedésének és funkciójának alapos ismeretére van szükség, valamint jelentős gyakorlatra e kezelés területén. 

Intézetünkben régóta ezzel a módszerrel végezzük a Botox kezeléseket a páciensek megelégedésére.

 

Speciális Botox kezelések

A weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat a Botox kezelésekről. Érdemes néhány speciális kezelést kiemelni.

A klasszikus Botox kezelések mellett intézetünk igen régóta foglalkozik a Migrénes panaszok kezelésével. A kezelést követően kb 1 héttel érzékelhető a migrénes panaszok megszűnése, csökkenése. Aki migrénes panaszokkal küszködött korábban, az tudja, hogy mekkora segítség ez.

Hasonlóan nagy segítsék a Hyperhydrosis, a Kórós izzadás esetén a Botox kezelés. Ez esetben ráadásul sokkal hosszabb ideig hatásos a kezelés.

TIC az arcizom kóros rángása is sok ember számára igen zavaró probléma. Botox kezeléssel ezen is lehet segíteni.

További speciális Botox kezelésről az alábbi webolalrészletünkben olvashat: 

http://www.plasztika.com/botox-kezeles-ranckezeles-fiatalitas

 

Botox használata fogyasztára

Sok szempontból a Botox egy csodaszer. Nem csak a redőket és a ráncokat simítja, hanem segít a krónikus fejfájást és hólyag- és szemhéjbetegségeknél is.

Most úgy tűnik, hogy egy közelmúltbeli norvég tanulmány szerint a Botox közvetlenül a nagyon kövér emberek gyomrába való beinjekciózása segíthet nekik fogyni.


A vizsgálat mindössze 20 elhízott pácienst tartalmazott, ezért sokkal több kutatásra van szükség, mielőtt a Botox erre a célra jóváhagyásra kerülne.

A Botoxot endoszkóp segítségével fecskendezték be a gyomorba, a gyomor alsó részébe.

A betegek félévente kaptak így Botox injeciós kezelést. Egy év (2 injekció) után a betegek 70 százaléka fogyott, átlagban testtömegük 17 százalékát.

Három Botox injekció után a 18. hónapban a betegek 75 százaléka fogyott, átlagban a testtömeg 28 százalékát.

Előző Botox vizsgálatok
A korábbi Botox vizsgálatok nem mutattak súlycsökkenést az ilyen elhízott embereknél végzett injekciók után, de ezeket a vizsgálatok az injekciót követő néhány hónappal  jeleztek eredményt.

A patkányokon végzett állatkísérletek azt mutatták, hogy a vagus idegek - az agytól a gyomorig terjedő mozgása - és az éhség és a jóllakottság érzéseit célozzák meg - a rágcsálók nem ettek annyit, és később elvesztették a súlyukat. A norvég kutatók ezt a taktikát kipróbálták humán tanulmányukban, míg a korábbi Botox vizsgálatok az embereknél a gyomor izomlazító hatására koncentráltak, ami lelassította az ürítést.

Biztonságosabb, mint más alternatívák
A Botox viszonylag biztonságos, ha megfelelő szakértelemmel, helyesen adják be. Ha a további vizsgálatok a norvég vizsgálatot reprodukálják, a Botox egy nap kicserélheti az aktuális lehetőségeket a súlycsökkenés, például a gyomorhüvely vagy a bypass műtét esetében. Bár a Botox-eljárás az endoszkópot igényli, minimálisan invazív a súlycsökkentő műtétekhez képest.

Lehetséges, hogy egy nap, a gyógyszer, amely az embereket visszaadja a fiatalos arcuknak, visszaállíthatja fiatalos testüket is.

 

Ha Ön szeretne többet megtudni a speciális  Botox kezelésekről, kérjük vegye fel a kapcsolatot Professio Magánklinika, Országos Botox Centrumával: +36 20 364 0900

 

Botox és a szex. A kielégítő szexuális élet, és termékenység megvalósításában segíthet a Botox.

Vaginizmus Botox Kezelése:

A normális szex folytatásának akadálya lehet a túl erős vagina izomzat. A férfipartner behatolási kísérletkor a nő fájdalmat érez ilyenkor, emiatt még inkább összehúzódik  vagina izomzata, ez pedig még fájdalmasabbá teszi a nő számára a közösülést, a féfi partner számára pedig lehetetlenné. A "végeredmény" teljes közösülési képtelenség lehet. Ennek nyilvánvaló következménye a terméketlenség is. A szexuális élet hiánya komoly gondot okozhat, a gyermektelenség legalább ilyen gond egy családban. Ez minden társadalomban a válás indoka is. A vaginizmus tehát komoly gond, érthető az is, hogy még a bigottabb társadalmakban is támogatják e betegség új Botox-szos kezelési módját.

Botox injekcióval gyengíteni lehet a hüvely izomzatát, mely által a szex fájdalmatlanná válik, és terhességnek sem lesz akadálya így.


Időskori Női inkontinencia

Idős korban gyakran előfordul, hogy a női húgycső záróizomzata meggyengül. Ilyenkor a húgyhólyag viszonylagosan erősebbé válik, és ezáltal gyakran előfordul, hogy vizelési inkontinencia alakul ki. 

A megoldás hasonló jellegű. A húgyhólyag izomzatot gyengíteni lehet Botox kezeléssel, és ezért már a húgycső záróizomzata elégségessé válik a vizelet visszatartására.


Éjjeli fogcsikorgatás megszüntetése Masseter izomzat gyengítésével

Sokan éjjel "csikorgatják" fogukat. Ez nem annak elsődleges problémája aki csinálja, hanem mindig a partnerének, aki emiatt nem tud aludni. (A Fogcsikorgatók problémája abból áll, hogy idővel a fogak elkophatnak.) 

A masseter izomzat Botox kezelésével lényegesen lehet e tünetet és a vele járó problémákat csökkenteni.

Orvos válaszol
Referenciáink
Előtte-utána fotó galéria